Hoe een afspraak maken?

Dit kan telefonisch, via het contactformulier of via het online afsprakenplatform onderaan op deze pagina.

Om de behandeling niet te verstoren, kies ik er tijdens afspraken voor om de telefoon niet te beantwoorden.
Gelieve een bericht in te spreken indien je verbonden wordt met de voicemail. Ik neem zo spoedig mogelijk terug contact met je op.

Maak zelf online uw afspraak, wanneer het u past.

Let op:
Een behandeling vindt altijd plaats in mijn praktijkruimte. Er worden geen behandelingen bij patiënten aan huis uitgevoerd!

We verzoeken je vriendelijk 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn zodat de afspraak tijdig kan beginnen.
Ben je te laat op je afspraak dan verlies je mogelijk die behandel tijd en zal je afspraak ingekort worden of, in het uiterste geval, zal niet kunnen doorgaan.

Als je een afspraak maakt dien je een telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.
Dit zijn verplichte velden, want na het maken van de afspraak krijg je een bevestigingsmail met agenda-reminder. De afspraak vergeten is dan bijna onmogelijk!

Annuleringen
Indien je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve minstens 24u van tevoren te verwittigen. Dit kan telefonisch (persoonlijk, via voicemail of sms) of via e-mail, met duidelijke vermelding van naam, datum en uur van de afspraak. Voor erg laattijdige geannuleerde afspraken ben ik genoodzaakt om de volledige kost van de geplande behandeling aan te rekenen.
Bij ziekte graag voor 8u30 via sms of mail te verwittigen dat je niet aanwezig zal zijn op de afspraak.

Ga je toch te laat zijn? 
Verwittig ons dan eventjes telefonisch. Dan kunnen we de nodige voorzorgen nemen zodat de behandeling alsnog optimaal uitgevoerd kan worden.

Niet komen opdagen (“no show”)?
Je begrijpt dat we dit niet kunnen tolereren. Als je een afspraak bij Formosa boekt blokkeren wij voor jou voldoende tijd om de behandeling uit te voeren. Kom je niet opdagen, dan blijft de tijd die je hebt ingeboekt voor jou geblokkeerd. Geen andere klant kan deze opvullen. Om die reden wordt bij een “no show” de behandeling in rekening gebracht. De tijd die je blokkeerde hebben we immers steeds voor jou voorzien, ook als je niet komt opdagen.